Tjänster

RingUp Säker
Vi på RingUp är väldigt stolta över att vi, med vår kunskap inom mobiltelefoni, har lyckats utveckla en funktion som faktiskt kan rädda liv. Att erbjuda dina anställda säkerhet i företagsmobiler är verkligen uppskattat, speciellt om arbetsmiljön är riskfylld. Larmet som smidigt skickas genom era företagsmobiler tas emot av larmcentralen hos Svensk Bevakningstjänst. Direkt efter mottagandet rycker professionell räddningshjälp ut för att garantera din säkerhet och assistera vid olycksfall.

Med RingUp är det enkelt att vara säker!

RingUp Återköp
Vi köper tillbaka dina mobila produkter på ett miljövänligt och informationssäkert sätt
RingUp återköp vänder sig till företag som förutom att erhålla ett bra andrahandsvärde, också vill ha en miljöriktig och informationssäker hantering av den utrustning som skall bytas ut.

RingUp Funktionshyra – enkel finansiering av företagstelefoni
Hyr din mobila utrustning, bli miljövänligare och spara både tid och pengar!
Med RingUp Funktionshyra kan vi på RingUp se till att ert företag alltid har den senaste tekniken. Hyr din mobila utrustning som företag och låt oss på RingUp effektivisera din verksamhet. Vi byter ut er utrustning efter 18 eller 24 månader. Ni betalar en månatlig hyra som sett över avtalstiden oftast understiger kontantpriset på produkterna.

Med RingUp funktionshyra får ni även större frihet i ert val av operatör och mobila företagsabonnemang då dessa är helt skilda från själva produkten. Det gör att ert företag alltid kan välja den mest förmånliga operatören och abonnemangsformen.

Hör gärna av dig till oss så bokar vi in ett möte där vi tillsammans
går igenom era behov och utformar en skräddarsydd lösning.

Ominstallation av dator

Vi ominstallerar datorns operativsystem, drivrutiner och tillgängliga säkerhetsuppdateringar. En grundförutsättning är att ni bifogar CD/DVD media med drivrutiner, operativsystem, och licens eller Recoveryskivor med licens.
Kontakta oss för prisuppgift

Backup av dokument & filer

Vi kan erbjuda er backup av era filer och/eller dokument som vi lägger på en extern hårddisk eller USB-minne. Återföring till datorn och/eller till den nya datorn, om så önskas.
Vill ni ha kvar backupen externt tillkommer kostnad för hårddisk alt USB-minne.

Grundinstallation när ni köper ny dator

Vi grundinstallerar datorn så att allt ni behöver göra för att komma igång är att trycka på startknappen! Vi installerar det antivirusprogram som ni köper i samband med dator, samt uppdaterar datorn med de senaste Windows-uppdateringar som finns tillgängliga.

Ominstallation av operativsystem

Vi ominstallerar datorns operativsystem, drivrutiner och tillgängliga säkerhetsuppdateringar. En grundförutsättning är att ni bifogar eller köper CD/DVD media med drivrutiner, operativsystem, och licens eller Recoveryskivor med licens.