Molntjänster hos W-data.se

RingUp Projekt
Behöver du en enklare och tydligare hantering av dina projekt och arbetsuppgifter? Vår tjänst RingUp Projekt ger dig fördelarna du behöver för att ligga steget före. Med några få knapptryckningar skapar du ett projekt med arbetsuppgifter som tilldelas önskad användare. En notifiering i telefonen informerar användaren om att det finns en ny uppgift att utföra. Tjänsten har stöd för rapportering av åtgånget material och tid, elektronisk personalliggare (byggbranschen) och koppling till ekonomisystem för att nämna några funktioner. RingUp Projekt är en molnbaserad tjänst med appar för iOS, Android och webb.

RingUp Körjournal
Ger dig full koll på alla företagsbilar
Tänk en körjournal som är helt automatisk. Tänk att bara kunna logga in på datorn eller mobilen och ta fram körjournalen som finns för varje bil. Tänk att kunna positionera alla bilar i realtid via GSM och att det fungerar både i Sverige och i hela Europa. Tänk på stöldskydd, tänk på ECO-driving, tänk om det fanns. Det finns...

Lösningen heter RingUp KÖRJOURNAL

RingUp Office 365
Tar dig upp bland molnen
Vi hjälper dig att kunna jobba var, när och hur du vill. Ditt kontor är alltid med dig! Ett komplett paket med kommunikation, säkerhet och samarbete.

Du får EN väl fungerande IT-miljö som hjälper dig att effektivt hantera din kommunikation med såväl dina medarbetare som kunder.

Det blir inte enklare!

Telefoni som tjänst
Smart företagstelefoni - Nu och i framtiden!
Dagens samhälle präglas av effektivitet och som företag är det viktigt att inte halka efter. Att kunna arbeta vart vi vill och när vi vill är inte bara en möjlighet utan också något vi tar för givet. Vi på RingUp har specialiserat oss på kommunikationstjänster och vi vet hur viktig en stabil och pålitlig telefonilösning är för ett företag och vi strävar ständigt efter att erbjuda kostnadseffektiva och skräddarsydda kommunikationslösningar som effektiviserar er verksamhet och förenklar er vardag.

RingUp Me - en molnbaserad telefonilösning
Numera övergår majoriteten av svenska företag till IP-telefoni. Det effektiviserar och förenklar er verksamhet. RingUp Me är en molnbaserad telefonilösning som bygger på Solus plattform där alla servrar finns i Sverige, vilket borgar för enastående kvalité & säkerhet och en ständig utveckling. Det innebär att all telefoniverksamhet såsom företagstelefoni, växelfunktionalitet mm enkelt kan nås via en kommunikationslösning i molnet och inte längre kräver en fysisk plats någonstans hos företaget.

RingUp Me passar såväl det mindre företaget med enkla behov till det större företaget med komplexa behov då lösningen har en stor flexibilitet och kan anpassas då behoven förändras. Softphone, mobil, bordstelefon, DECT - valet är ditt. Med vår tjänst får ni inte bara tillgång till den allra senaste tekniken, utan erbjuds tillika snabb och professionell, konsultation, förstudie, installation, driftsättning, support och service.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig.